За нас

За нас

Топ Колорс ООД е създадена с мисията да помогне в подобряването на качеството ни на живот чрез предлагане на иновативните и екологични технологии на Sigma Coatings–PPG в България за екстериорно и интериорно боядисване.

Sigma Coatings е холандска фирма създадена през 1722, а днес е част от международната група PPG, с повече от 100 офиса и отдели в повече от 60 страни. Групата е световен лидер в различните пазари, като едно от най-важните неща е въвеждането на най-съвременни иновативни технологиии и стремеж към съвършенство. 

Групата работи постоянно в търсене на нови продукти, които отговарят на различни естетически изисквания, както и да може да осигури най –добрата връзка между производителност - цена, но и от гледна точка на ефективност и гъвкавост. Особено внимание се отделя на безопасността на всички продукти, които се предлагат и гарантират максимална безопасност за крайния потребител, без вредни емисии и с минимално въздействие върху околната среда.

Продуктите притежават  сертификати, като например ISO 9001- производство, ISO14001- екологични стандарти и OHSAS 18001 за здравословни и безопасни условия за опазване на околната среда.

Продуктите са постоянно тествани от лаборатории по Контрол на качеството и притежават TUV сертификат, една от най-авторитетните институции за сертифициране, признати в Германия и в света за контрол на продукти от гледна точка на безопасността и въздействието на околната среда. Продуктите с марка Sigma Coatings са произведени в съответствие с европейските директиви: ниско съдържание на ЛОС (Летливи Органични съединения), без разтворители, без тежки метали, токсични агенти 

Предлаганите от нас продукти са с най-високо качество, изключително висока покривност, отразяват най-новите тенденции, идеи и концепции за подкрепа на клиентите с предоставяне на най-добрите технологични решения в боядисването.

Sigma Coatings постига с боите си най-висока точност и възпроизводимост на над 10000 цвята, а за фасадните бои предлага колекция от цветове със специална UV защита. 

Предимството на премиум марката Sigma Coatings в България е, че най-висок клас архитектурни бои се предлагат на изключително ниски цени на /м², като целта е марката Sigma Coatings да се позиционира на строителния пазар за големи обекти като хотели, болници, търговски обекти и исторически паметници.  

Освен официален импортьор на Sigma Coatings, фирма Топ Колорс е официален представител и на продуктите STILNOVO Decorativo и TRILAK, също част от PPG.